Saturday, 13 October 2012

Hai hai :D

Hello guys! lama gila tak bukak blog haram jadah ni, hahaha, kauorang sihat? hoyeahhh aku pun sihat jugak :) Wewww berhabuk la blog aku *fuhh fuhh. apa perkembangan korang? takde? kgood. muahaha. kemana aku menghilangkan diri selama ni? hell yeah aku busy gila, tapi takde la busy mana, aku kuat merayap sekarang, rempit dengan member, wengg wengg xD okay rina dulu ngan rina sekarang teramat la berbeza. haha. okay aku ada benda nak story, dah berapa bulan aku belajar kat sekolah ni, baru bulan ni aku ada musuhhhhh sejati, kgood :* saitann betul, K diaorang cakap aku bajet hot, kahkahkah. gelak besar aku, heii gila, aku ni jenis yang friendly semua orang aku tegur, kau tu yang sedih sikit kot, sebab aku TERlupa pulak nak tegur kau, so kau macam busy body sikit la kan? ;) masuk masuk sekolah kau terus kutuk kutuk aku, what the hell baby what the hell?? aku tak kacau orang pun, pergi lantak ah kau nak mati ke, nak kencing ke, nak berak ke, sumpah aku tak pernah kacau, kenapa sekarang kau nak sibuk hal aku? herghhh seriously ayat ni sesuai untuk kau 'MENYEMAKKKKK!' nasib tahun ni je kau duduk kat sekolah aku yang lawaaa ni :* tahun depan kau dah berambus kan sayang? tak nampak lagi muka cibet kau tu, eee geram seh, nevermind rina, tahun depan dia dah boleh pergi meninggal jauh jauh, chill and relax. aku pun malas nak taip panjang pajang ni, pape hal kita sembang lain kali k. sayangg korang :*

No comments:

Post a Comment