Saturday, 13 October 2012

Hai hai :D

Hello guys! lama gila tak bukak blog haram jadah ni, hahaha, kauorang sihat? hoyeahhh aku pun sihat jugak :) Wewww berhabuk la blog aku *fuhh fuhh. apa perkembangan korang? takde? kgood. muahaha. kemana aku menghilangkan diri selama ni? hell yeah aku busy gila, tapi takde la busy mana, aku kuat merayap sekarang, rempit dengan member, wengg wengg xD okay rina dulu ngan rina sekarang teramat la berbeza. haha. okay aku ada benda nak story, dah berapa bulan aku belajar kat sekolah ni, baru bulan ni aku ada musuhhhhh sejati, kgood :* saitann betul, K diaorang cakap aku bajet hot, kahkahkah. gelak besar aku, heii gila, aku ni jenis yang friendly semua orang aku tegur, kau tu yang sedih sikit kot, sebab aku TERlupa pulak nak tegur kau, so kau macam busy body sikit la kan? ;) masuk masuk sekolah kau terus kutuk kutuk aku, what the hell baby what the hell?? aku tak kacau orang pun, pergi lantak ah kau nak mati ke, nak kencing ke, nak berak ke, sumpah aku tak pernah kacau, kenapa sekarang kau nak sibuk hal aku? herghhh seriously ayat ni sesuai untuk kau 'MENYEMAKKKKK!' nasib tahun ni je kau duduk kat sekolah aku yang lawaaa ni :* tahun depan kau dah berambus kan sayang? tak nampak lagi muka cibet kau tu, eee geram seh, nevermind rina, tahun depan dia dah boleh pergi meninggal jauh jauh, chill and relax. aku pun malas nak taip panjang pajang ni, pape hal kita sembang lain kali k. sayangg korang :*

Monday, 5 March 2012

I HATE THIS TIME !

arhhhh! stress betul lha. sekejapp nyee nak periksa. bencibenci.
ouhh ya, haii guys sorry lha lama tak update benda alah nii.
nak cakap rina busy sebab belajar pun tak jugak.
rina banyak benda nak buat, sampai layan korang pun rina lupa!
siapa rindu rina? ............... *bunyilalat*
kehkeh! so, macam mana dengan harihari korangg?
ada baik ka? kahkah. 
kepada readers readers rina dalam nii doakan rina taww :)
ada ke readers rina dalam ni? *bunyilangau* kahkah.
rina dah tak tahu nak cakap apa lagii. hikhik
lepas nii exam!! gahhh, malasnya.
kenapa lha dalam dunia ni kena ada exam!
memang tak best lha kan? ayamm betul lha. hoho.
ramai pulakk tu cikgu bagi warning, jgn gagal subject nii subject tuu.
ingat senang ke? cakap jgn gagal terus tak gagal. macam tu?
aduhhhh. mati lha mati lha. aku dah lha semua subject tak lekat dek otak.
nak hantuk kepala nak hantuk kepala!
okayy lha all rina nak pergi rendam muka dalam baldi japp. kehkeh
byebye.

Wednesday, 11 January 2012

S A K I T !!

err , see ? nampak gamba yg aku tempek tu ? tu lha punca aku menyepi kan diri ! sakit lha babi , aku tak tao mcm mane leyy jdi cenggini :'( ! doktor ckp kulit aku sensitif . bkn sensitif biasa tpi terlalu sensitif ! sedeyh weyh , doktor kata lgi aku kene jage kulit aku leklok . sbb tkut nnty kene kanser kulit ! bertambahhhhhhhhh sedeyhhhhhhh :'(((( !! then , lepas doktor ckp cenggitu , aku pegii masuk toilet japp . kau tahu aku buat ape kt dlm toilet teww ? aku nanges nanges nanges and nanges !! tapi aku tahu neyh sumee dugaan  and kene hadapi nye dgn penuh kesabaran ken ? then lepas balik dari hospital , ayah aku hantar balik rumah , tpi aku pelik . selalu ayah aku bgi nasihat kalau aku jdi cenggini , tpi tdii dye diammm jee . dlm kereta dye tk ckp apeape pon . sampai rumah aku tgk dye terus pegii dapur , time aku tgk bapak aku ............ aku sebak ! aku tgk bapak aku nangis :'(( ! yahh , jgn risau dekna tk apeape nnty dekna sembuh lha ye :) ! ayah jgn nanges , kalau ayah nanges nnty dekna bertambah sakit :'(( ! ouhh , mak aku ? mak aku tk de waktu anta aku gi hospital , dye kejee . tkpe bu , dekna pahamm :) . lagi pon mak aku nak sara keluarga aku , ouhh ya bapak aku bkn tk sara keluarga aku , tpi dye berhenti kejee , u know why ? dye tk sanggop da keje kat situuu . sbb bos dye bgi gaji tk mcm yg dye ckp . bak kata pepatah ''cakap tk serupe bikin'' . soo , arini ayah aku pegii cari keje laen :') . ya Allah , kalau lha aku da besar time neyh aku janji aku akan sara keluarga aku , aku janji nak bahagiakan keluarga aku , tpi aku tk dpt sume tu coz umo aku tk sebesar impian aku . tapi tkpe , ibu ayah . dekna janji , dekna akan berusaha and belajar bersungguh sungguh demi parents kite . maafkan dekna sbb tk mampu jdi anak yg terbaek sebelum neyh :'( .

Wednesday, 4 January 2012

N O T I T L E

woiiii , lame nye tk sembang sembang dgn korunx , kau rindu aku erk ? hew hew , kau rindu aku kan . HAHA , mesti korunx ckp eyh manedemanede , HAHA . so mcm mne first day korunx gi sekolah ? aku ken ken ken awal awal lagi daa kene copp mulut murai , HAHA , cikgu neyh kecoh lha , kite ken kawan . ahaha , aku tk tao nak post ape , korunx tk de cite laen , ke ?? aku bosan dohh . aku on kejapp je neyh , jappgii nak gosok baju sekolah , almaklum lha budak sekola baru , HAHAHA ,  kayyy lha weyh byee . 
muahhhhhh :*

Monday, 26 December 2011

H O L O !!

hoiii ! ape hoi hoi tk de name ke ? <---- mesti korang ckp cenggitu kan ? haha , kay tak ! weyh weh weyh kau buad apee teww ? hah ? tk dgr lha babi kuat ckeyt ! kau ckp ape aku tk dgr lha , haha kau mmg bodoh kalau kau jerit , hewhew >.< ! lalalala , bosan lha pulok , kau ade cite hot hot tak ? tk de ? kau neyh en en en baek lha . haha , weyhhhhhhhh aku bosan lha babi ! kay kau pon tak tao nk buat ape ken ? kay aku faham , arini aku tk tao nk cite pasai ape , tu jee lha kot , aku nk tido ! nak ikot ? haa , jomjom ^^ HAHA , kay lha byebye

Sunday, 25 December 2011

BOSAN

heyy peeps poops puups aku bosan arini ! kau ? bosan gak ? hmm , tak tao nk buat apee !!!! kau buat ape skarang ? haa , korek idong ? ala bosan lhaa , tk dee keje laen kee ? kau pulak ? kentut ? euwww geli aku dgn korang neyh , HAHA ! arini kite mngumpat nak ? haha tu jee lha keje kau kan ? tk pee kan ? haha aku ade citee hot nk bgithu kau neyh tk de hot mne lha kan ? tpi kalau nak tahu bace lha ! japp erk ade dialog , aritu aku pergi kluar walkwalk tetibeee kan ... ade org gadoh cenggini bnyi dye
gile : kau sedarr lha diri ckeyt ! peha besaa pakai seluar cikang !!
mabuk : kau ingat kau lawa sgt ? 
gile : haa , memey aku lawa pon pehal ??

pastu mereka pon betumbuktumbuk -.-
kau tahu tak ? aku nk jee mnyampuk and then aku ckp cenggini ''duadua muke mcm babi'' HAHA 
saked aty pulak aku dgn dorang tuu , gaduh kt tmpt awam , errrrr! kay lha tu je kot gossip kite arini !! boboyy ^^

Saturday, 24 December 2011

freshyy ! :)

heyy peeps !! sorry taww kalau rina tk rajin update todate ondate blog neyh , skarang rina tgh mngemas kini blog neyh bagi cantik ckeyt ! haha , rina sbelom neyh ade 2 blog tpi sumee kuno tahap cipan pnye ~ haha , susa tol idop kalau kuno neyh kan  ? okay lha abaikan sume tuu ~ rina tk leyy lme lme neyh , nk kene kemas blog neyh , nnty kang kauorg masuk bersepah sane sini ken ? baek aku kemas dulu . hewhew ^^ ! kay lhaa all byebye , nnty kite sembangsembang lgi erk ? byebye !!